Over Ons

Dealer Totaal Concept biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van financieringen, hypotheken en alle soorten verzekeringen. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. 

Onze werkwijze en onze diensten

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en alle vormen van lease. Dealer Totaal Concept heeft de beschikking over zeer veel producten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt zelf kiezen welk product het beste bij u past, omdat dit ook weer afhankelijk is van de aanschaf die u van plan bent om te doen. Samen met u nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Omdat financiële dienstverlening zich vaak uitstrekt tot een bredere oriëntatie op financiële producten, kunt u van ons een integrale aanpak verwachten die rekening houdt met wat in uw specifieke situatie van belang is. In praktijk vormen uw wensen en persoonlijke situatie het uitgangspunt. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn. 

U kunt online een aanvraag doen of telefonisch via een van onze adviseurs op 030-6868750. 

 

Aangesloten bij:

  

AFM nummer 12003200

 

KiFiD nummer 300.000913
 

DTC.nu

 

DTC Lease

 

DTC Equipment Lease